De voorbereiding van kinderen uit groep 4 en hoger voor het komend seizoen 2020-2021 zal voor heel Zuidoost Twente begeleid worden door pastoraal werker Frank de Heus. De voorbereiding zal grotendeels plaatsvinden binnen de parochie. Van wie meedoet zal inzet en goede zin worden gevraagd. We werken met het project ‘Over de drempel’. We dragen kennis over, maar willen kinderen en ouders vooral over de drempel van de kerk laten stappen om samen het geheim van het land van God te beleven. Aan de hand van het liturgisch jaar ontdekken kinderen en wellicht ook ouders wie Jezus is en wat Hij voor ons vandaag kan betekenen. We beginnen bij de Advent en eindigen met Pinksteren. Aanmelden kan tot de Startavond, liefst vóór 19 oktober 2020.

De data van de Startavonden en vieringen van de Eerste heilige Communie zijn de volgende. Na de zomervakantie zullen via onder meer katholieke basisscholen brieven voor de aanmelding worden verspreid. Opgave kan al via de website van de eigen parochie.

Zie hier de volledige planning. Of in PDF.

Startavonden:

  • Enschede Noord: woensdag 28 oktober, 20.00-21.00 uur, Jozefkerk Enschede
  • Enschede Zuid: donderdag 5 november, 20.00-21.00 uur, Janskerk Enschede

Vieringen Eerste heilige Communie (onder voorbehoud; tijden van vieren volgen in najaar):

  • Zondag 16 mei, Jozefkerk Enschede, gezinsviering voor communicanten uit Enschede Noord.
  • Zondag 30 mei, Sint Jankerk Enschede, gezinsviering voor communicanten uit Enschede Zuid.

Voor informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 300 988 33.