​AARTSBISDOM.NU
  Nieuwsbrief van het Aartsbisdom Utrecht, nr. 103 (29 april 2015) (gedeeltelijk overgenomen)
  
  
  BISDOMNIEUWS
  
    
Fietsbedevaart naar Kevelaer

Voor jongeren van 15 tot 30 jaar organiseert de Broederschap van Kevelaer van   Amersfoort e.o. en ‘t Gooi van 26 t/m 29 juli voor de 7de keer een   fietsbedevaart vanaf de St. Josephkerk in Hooglanderveen naar Kevelaer. “Een   tocht waarbij je anderen, maar ook jezelf leert kennen. Kevelaer is de plaats   om samen het geloof te vieren, te verdiepen en om troost te ontvangen. Het is   een unieke ervaring, waar je met plezier aan terug zult denken!,” aldus   priesterstudent Henk van Hamersveld namens de organisatie.

Meer informatie en   aanmelden: klik hier.
 

Aartsbisdom.nu   is de digitale nieuwsbrief die het Aartsbisdom Utrecht verspreidt onder   bestuurders, vrijwilligers en professionals in de parochies. Ieder die daar   belang in stelt kan zich abonneren op deze nieuwsbrief (of het abonnement   beëindigen) door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..   Aan de berichtgeving in deze nieuwsbrief, die met zorg wordt samengesteld,   kunnen geen rechten worden ontleend.

Redactie:   Dienst Communicatie Aartsbisdom Utrecht

Overname van   berichten uit deze nieuwsbrief is toegestaan met bronvermelding en met   respect voor rechthebbenden van eventueel geciteerde bronnen.

© Aartsbisdom   Utrecht, 2015