Jongerenreis: GIRO D’ITALIA (flyer)

In de zomervakantie van 2018 organiseren we weer een prachtige jongerenreis en dit keer maken we een rondje (‘giro’) Italië. Met personenbusjes gaan we eerst naar Florence. Dit is de hoofdstad van Toscane en één van de prachtigste steden van Italië met veel Renaissancekunst van beroemde kunstenaars zoals Michelangelo. Met zijn prachtige straatjes en pleinen heeft de stad een echte Italiaanse sfeer. Er valt van alles te zien en te beleven, waaronder de grote kathedraal en de beroemde Ponte Vecchio.
 
Daarna rijden we door naar Assisi. Dit lieve middeleeuwse stadje is de stad van Franciscus, de heilige aan wie we onze Werelddierendag te danken hebben. Hij ligt hier ook begraven. We zullen veel over zijn bijzondere leven leren kennen temidden van prachtige natuur. Vervolgens rijden we naar San Gimignano, bekend als het ‘New York van de middeleeuwen’.
Het uiterlijk van dit stadje wordt bepaald door de hoge middeleeuwse woontorens. Van daaruit gaan we ook een dag naar Siena. Daarna reizen we vanuit San Gimignano rechtstreeks terug naar Nederland. 
Dit wordt een prachtige inspirerende reis met vieringen op mooie plaatsen, genieten van natuur, cultuur en gezelligheid. Maak dus met ons een rondje Italië!

Waar:               Florence, Assisi, San Gimignano
Wanneer:         16-27 juli 2018
Voor wie:         16-30 jaar
Kosten:            599 euro
Begeleiding:   Pastoor Gerben Zweers, Linda Vink,
Jeanique Brus, pastoor Henri ten Have
Informatie en aanmelden (vóór 1 juni 2018):
Via Facebook (zoek op ‘giro jongerenreis Italië 2018’) of via pastoor Gerben Zweers, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tienerkamp: BACK TO BASIC (flyer)

In 2018 organiseert het aartsbisdom weer een tienerkamp. Dit keer gaan we naar Rotterdel in de Duitse Eifel. We kamperen daar aan de oever van een beekje. Jullie mogen zelf koken in jullie groepje. Op het kamp zijn er verschillende spelen en gaan we een spannende trektocht maken in de omgeving. Ook gaan we klimmen dus dat wordt superleuk. Het is echt ‘back to basic’! Wat heb je nodig om een leuk kamp te hebben? Ons, jou, een leuke plek en goede ideeen. Tijdens het kamp hebben we ook een paar vieringen waarin het gaat over onze ‘basics’. Dat wil je toch ook ontdekken?!

Waar?   Rotterdel (Duitsland), we verzamelen in Nederland en gaan daar in busjes naar toe.

Wanneer? 5-11 augustus 2018

Hoe oud? 12-16 jaar

Hoeveel? 200 euro ( mocht dat problemen geven, neem gerust contact op )

Leiding? Pastoor Gerben Zweers, Linda Vink, Jeanique Brus en anderen

Voor meer informatie: zie facebook of mail pastoor Gerben Zweers, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
cross