19 september 2018

Namens het bestuur van parochie St. Jacobus de Meerdere ben ik verheugd u te kunnen mededelen dat kardinaal Eijk, bisschop van Utrecht, per 1 september tot vice-voorzitter van het bestuur van de parochie St. Jacobus de Meerdere heeft benoemd: drs. J.F. (Joop) Hassink, uit Enschede.

Hiermee bestaat ons bestuur nu uit:

  • Pastoor Paul Daggenvoorde, voorzitter
  • Joop Hassink, vice-voorzitter
  • Carina Adduci, secretaris
  • André Amelink, beheer gebouwen
Joop Hassink heeft zijn sporen verdiend in de onderwijswereld, 20 jaar in de politiek en in de sport. Voor Parochianen zal er in de volgende Pelgrim een uitgebreider voorstellen volgen.

Joop Hassink heeft nadrukkelijk aangegeven beschikbaar te zijn voor contacten met iedereen binnen en buiten de parochie, om zo de gemeenschapszin te bevorderen. Daartoe is hij bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0617308158

Overigens zijn we opzoek naar een penningmeester. Wellicht kunt u ons wijzen op mensen in uw netwerk en achterban? Dan zullen wij hen vanuit het bestuur zelf benaderen. Neem gerust contact met ons op.

Paul Daggenvoorde, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of  telefonisch 0639170407