Maximaal 30 personen in de kerk en koorgroepen tot maximaal 4 personen

De Rijksoverheid heeft met de kerken afgesproken tot een maximale bezetting van kerken met 30 personen te gaan. Het pastoraal team en de gezamenlijke parochiebesturen hebben die afspraak overgenomen. Wij nemen – zoals we al deden – onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Al doet het pijn, want we deden het al goed. De maximale bezetting van 30 personen houden we ook aan voor uitvaarten en huwelijksvieringen. Het virus houdt immers geen rekening met de aard van de samenkomst. Koorgroepen begrenzen we op vier personen. Koorrepetities beschouwen we als samenzang. Voorlopig repeteren we dus niet. Verleden weekend gaven we alweer aan te willen gaan reserveren of registreren bij de ingang. In onderstaand overzicht ziet u hoe dat per kerk geregeld is.

De weekendvieringen in Lonneker gaan voorlopig niet door. De maandelijkse woensdagochtendviering in Lonneker wél! De eerste twee vieringen van 11 en 18 oktober in de Sint Jozefkerk in Enschede zullen besloten vieringen zijn. Dat geeft de beheer- en pastoraatgroep tijd om het reserveringssysteem weer op te tuigen.

Een en ander betekent ook weer, dat u meer aangewezen zult zijn op uitzendingen van onze kerkdiensten op onze YouTube-kanalen. U kunt ze op zondag aanklikken voor rechtstreekse uitzendingen:

      Let op: Op zondag 11 en 18 oktober is er alleen een livestream-uitzending te zien vanuit de Jozefkerk. De viering is dan besloten!

  • De eucharistieviering op de televisie wordt uitgezonden om 10.00 uur op NPO 2.

 

Reserveren

Omdat we teleurstellingen aan de deur willen voorkomen, vragen wij u weer te reserveren.

Lees hier ook de nieuwsbrief van 14 oktober.

Voor alle informatie over de vieringen etc: Lees de nieuwsbrief van 7 okt !

Opm:
Ook in de St.Jankerk is er géén koffiedrinken na de vieringen.
Draag een mondkapje en houdt 1,5 mtr afstand.

 

cross